Parents

Informacije za roditelje o Prittu za djecu

U području Pritt za djecu vašoj djeci u dobi od 7 do 1 1 godina nudimo mješavinu zabave, informacija, kreativnih ideja i korisnih savjeta za izradu kreativnih radova.Ovdje

Vaša djeca mogu istražiti svijet gusara, vitezova ili fantazijskih likova i dobiti nadahnuće za vlastitu kreativnost. Uz to, pripremili smo i informacije o porijeklu i proizvodnji Pritt Stick-a.

Specijali: svijet avantura i fantazije

Ovdje pozivamo vašu djecu da otkriju svijet avantura i fanatazije: djeca imaju priliku doznati mnoge zanimljive činjenice o gusarima i vitezovima i naučiti o mitskim bićima poput čarobnjaka, divova i vila. Ovim putem  dobivaju znanje, a istovremeno i inspiraciju da oslobode svoju maštu i stvore vlastite fantazijske i avanturističke priče.

Cool ideje

U ovom dijelu Vaša djeca mogu pronaći odabir mnogih cool kreativnih ideja, te i sama postati kreativna. Naš odabir uključuje preporuke za Božić i Uskrs, kao i za gore spomenute specijale – avanture i fantazije.

Između kutija za poklone Rudolf, krune ili staje za ponije i drugih, vaša djeca će sigurno pronaći ideju koja im se sviđa, bez obzira jesu li dječaci ili djevojčice. Pogledajte slike ideja za kreativne radove zajedno i odaberite najdražu! Klikom miša doći ćete do detaljnijih uputa i možete odmah početi izrađivati kreativne radove.

Kreativni prijatelji

Djeca ponekad više uživaju u nekoj aktivnosti kada vide drugu djecu kako rade. Stoga u našem dijelu “Kreativni prijatelji” donosimo djeci priče o kreativnom oblikovanju za posebno naduhnuće. Neka vaša djeca pogledaju kako 8-godišnja Mara i 10-godišnji Nico izrađuju svoje najdraže kreativne uratke. Možda će se tada i oni poželjeti pridružiti i zabaviti se izrađujući kreativne radove.

Pritt TV

Na Pritt TV-u vaša djeca mogu pogledati poučne snimke odabranih ideja za izradu kreativnih radova. Tamo mogu vidjeti kako se izrađuju određeni kreativni uratci, čuti objašnjenja i pratiti upute korak po korak. Ovim putem bit će im još lakše izvesti postupak izrade odabranog kreativnog uratka.

Izrada Pritt-a

Gotovo da nema djeteta koje ne zna što je Pritt Stick i za što se koristi. No tek nekolicina zna kako se proizvodi i od kojih materijala se sastoji. Pod kategorijom “Proizvodnja Pritt-a” vaša djeca mogu saznati neke zanimljive činjenice o povijesti i proizvodnji Pritt-a.